Verzendservice

Levertijd

De bestelde producten trachten wij zo spoedig mogelijk te leveren. Bijna alle bestellingen kunnen wij binnen 14 werkdagen leveren*. Mochten de gevraagde producten niet voldoende voorradig zijn en je levering hierdoor vertraging oplopen, dan zullen wij je hierover informeren. 

*Op de 14 werkdagen levertermijn zijn echter de volgende uitzonderingen van toepassing:

  • Bestellingen met poedercoaten
  • Bestellingen met anodiseren
  • Levering op de Waddeneilanden.

Uiteraard zullen wij de producten indien mogelijk eerder proberen te leveren.

Afhalen

Indien je tijdens het bestelproces hebt aangegeven dat je de bestelling wilt afhalen, ontvang je een e-mail wanneer de bestelde producten klaarstaan (binnen de leveringstermijn zoals bij de producten vermeld staat). Wij verzoeken je deze af te halen binnen 5 werkdagen op onze locatie in Maasdijk (Nederland) of op een donderdag op onze locatie in Westmalle (België), afhankelijk van je keuze. 

1 april gesloten (2e paasdag)
9 en 10 mei gesloten. (Hemelvaart)
20 mei gesloten (2e pinksterdag)

Afhaalpunt/werkplaats NL iedere werkdag

Openingstijden 08.30 tot 12.30 en van 13.00 tot 17.00
Honderdland 157
2676 LT Maasdijk

Afhaalpunt BE alleen op donderdagen

Openingstijden: 08.00-16.00
Delften 23 – unit 707    
2390 Westmalle
België

Bezorgen en verzendkosten

De artikelen worden zodra deze gereed zijn verzonden naar het opgegeven adres. Laser op Maat past de verzendmethode aan de hand van het aantal artikelen en de lengte aan. Producten met een maximale gordelomvang van 3.500 mm en niet zwaarder dan 30 kg zullen door een distributeur worden afgehandeld. Hiervoor geldt de volgende prijstabel:

Prijs Land
€ 9,90*  Nederland
€ 18,90** België

Producten met een grotere gordelomvang of met een hoger gewicht zullen door onze eigen chauffeur geleverd worden, met specifieke kosten per adres.

Je kunt jouw verzendkosten voordat je een bestelling plaatst laten berekenen indien je in de winkelwagen bent. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Voor overige voorwaarden verwijzen wij je naar de algemene voorwaarden.

*Geldt niet voor zendingen op de eilanden (boottarief € 112,50) en Zeeuws Vlaanderen (toeslag Westerscheldetunnel toltarief € 47,00), deze prijzen zijn op aanvraag.

**In uitzonderlijke gevallen van grotere / zwaardere bestellingen moet de bestelling met een vrachtwagen mee en gelden hiervoor andere tarieven. Het hierbij behorende tarief zal, na uitzoekwerk, uiteraard worden gecommuniceerd.

Niet thuis?

Mocht je op het tijdstip van levering niet thuis zijn, dan zal de chauffeur de levering bij de buren of een naast gelegen bedrijf afgeven. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan krijg je een brief in de brievenbus en nemen zij de goederen weer retour. Wanneer je een zending met Track & Trace code hebt ontvangen, kun je met de gegevens op het briefje een nieuwe afleverafspraak inplannen. Heb je een zending zonder Track & Trace, dan zullen de artikelen niet op een later tijdstip worden aangeboden, maar dien je opnieuw verzendkosten te betalen.