Lasersnijden voor bedrijven

lasersnijden voor bedrijven

Bij Laser op Maat kan iedereen terecht. Voor zowel bedrijven als particulieren voeren wij verschillende opdrachten uit. Het grote verschil bij lasersnijden voor bedrijven zit hem vaak in de aantallen of de complexiteit. Maar ook voor ‘eenvoudige’ lasersnijopdrachten kan elk bedrijf met ons contact opnemen of online een offerte uitrekenen. Bijvoorbeeld voor het uitsnijden van je logo uit één van de beschikbare metalen.

De voordelen voor bedrijven:

 • Uiterst precies, zelfs bij complexe opdrachten.
 • Efficiënt voor grote orders door geavanceerde technologie.
 • Geschikt voor een breed scala aan materialen.
 • Aantrekkelijke prijzen, ook voor kleinere projecten.
 • Aanvullende bewerkingen mogelijk, zoals buigen of lassen.
 • Snelle levering ongeacht de grootte van de opdracht.
 • Deskundige medewerkers voor elk type bewerking.

Precisie en snelheid bij elke opdracht

Ongeacht de grootte van de opdracht, snelheid en precisie zijn altijd een garantie met onze fiber lasersnijmachine. Ook bij kleine opdrachten blijft de prijs hierdoor altijd aantrekkelijk! Zijn desgewenst aanvullende bewerkingen nodig, ook dat is bij Laser op Maat geen probleem. Als de lasersnijmachine de bewerking niet kan uitvoeren, dan hebben wij in onze werkplaats meer dan genoeg bewerkingsmachines en specialisten rondlopen die dat wél kunnen. Zelfs tot en met lassen aan toe!

Start hier met jouw lasersnijproject

Wil je weten wat het je als bedrijf kost om iets te laten lasersnijden? Bereken dan hieronder in 4 stappen direct je offerte of neem contact op met Ben! Dat kan via een bericht, maar ook via telefoonnummer 0174 – 520 240.

Bereken zelf de offerte in slechts 4 stappen

Heb je al een STEP of DXF bestand van het ontwerp? Dan is de offerte in de volgende 4 stappen zo uitgerekend! Heb je deze nog niet? Scroll dan verder naar beneden.

 1. Maak een account aan.
 2. Upload het STEP of DXF bestand.
 3. Kies het te gebruiken materiaal en de aantallen en zie direct de prijs.
 4. Bestellen!

Begin direct met stap 1…

Voldoet je bestand aan onze eisen?
Controleer voor de zekerheid eerst onze aanleverspecificaties.

Geen STEP of DXF bestand? Ook dan helpen wij je graag verder.

Halffabricaat of compleet eindproduct, het kan allemaal!

Onze fiber lasersnijmachine is een geweldig apparaat met diverse mogelijkheden. Bij zo’n complex apparaat hoort natuurlijk ook een behoorlijke prijskaart. Niet voor elk bedrijf is het daarom aantrekkelijk om zelf een lasersnijmachine aan te schaffen.

Zelfs als regelmatig bepaalde onderdelen, halffabricaten of complete eindproducten gefabriceerd moeten worden, kunnen wij het uitbesteden van het lasersnijden aantrekkelijk voor je houden. Wij beschikken over alle knowhow en de capaciteit om dit goed en snel te organiseren!

Heb je vragen over hoe wij je bedrijf kunnen ondersteunen met het lasersnijden? Ben heeft op al je vragen een antwoord! Dat kan zowel telefonisch als via het contactformulier.

In slechts 4 stappen de kosten van het laten lasersnijden uitrekenen?

Heb je een STEP of DXF bestand? Dan kun je dat helemaal zelf! In slechts 4 stappen bereken je de offerte eenvoudig online!

Offerte berekenen

CTAblokTom CTA blok mobiel Ben

Heb geen STEP of DXF bestand, maar wel de ideeën?

We zijn de moeilijksten niet! Ben helpt je graag verder. Ook met een schets of een idee in woorden komen wij eruit.

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met Ben via 0174 – 520 240.

* verplichte velden