Over Laser op Maat

LOM Laser op maat web 32 1

Laser op Maat is onderdeel van Van der Ende Aluminium Constructies waar ook Aluminium op Maat onder valt. Als constructiebedrijf bieden we maatwerk oplossingen voor constructies en zetwerk. Vanwege deze werkzaamheden beschikken we over een groot aantal bewerkingsmachines voor metalen, waarbij we veelal gebruikmaken van aluminium.

Uit de praktijk bleek dat er veel vraag was naar maatwerk bewerkingen, ook veel vanuit particulieren, die we met onze machines eenvoudig kunnen uitvoeren. Dus geen volledige constructies, maar delen daarvan of gewoon een los ‘iets’. In eerste instantie hebben we daarvoor ‘Aluminium op Maat’ in het leven geroepen, wat inmiddels marktleider is in Nederland & België o.a. op het gebied van maatwerk aluminium platen en profielen.

Lasersnijden betaalbaar en voor iedereen!

Toen we ons machinepark gingen uitbreiden met een fiber lasersnijmachine, hebben we voor Laser op Maat vervolgens dezelfde weg bewandeld. Het doel hierbij was om het voor iedereen (particulieren en bedrijven) zo betaalbaar én zo eenvoudig mogelijk te maken om iets op maat te laten lasersnijden.

Hierbij is Laser op Maat dan ook het eerste bedrijf in de BeNeLux dat het mogelijk maakt om de prijs voor het lasersnijden direct via de website te laten berekenen. Het gemak hiervan (in slechts 4 stappen) en het zo laag mogelijk houden van de kosten, vormen de basis van Laser op Maat. Het assortiment van metalen is hiervoor ook uitgebreid, zodat voor elke toepassing een geschikte metaal beschikbaar is.

 

Persoonlijk contact

Door het contact daarbij zo laagdrempelig en persoonlijk mogelijk te houden, proberen we niet alleen het maatwerk zo nauwkeurig en zo snel mogelijk af te leveren, maar ook de bijbehorende service zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bij vragen kun je daarom altijd direct contact opnemen met Ben.

We hopen dat je veel plezier beleeft aan de dienst en het eindresultaat dat we leveren!

LOM Team Ben

Ben Schellenboom

Verkoper / Werkvoorbereider

LOM Team Tom

Tom van Zijl

Productiemedewerker

LOM Team Mitchell3

Mitchell Alsemgeest

Werkvoorbereider

LOM Team Laurens

Laurens van der Ende

Eigenaar

Ben jij opzoek naar een leuke, uitdagende en afwisselende baan?

Check hier onze vacature site!

 

Staat jouw baan er niet tussen? Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen!
Mail gerust je CV en motivatie naar info@aluminiumopmaat.nl

In slechts 4 stappen de kosten van het laten lasersnijden uitrekenen?

Heb je een STEP of DXF bestand? Dan kun je dat helemaal zelf! In slechts 4 stappen bereken je de offerte eenvoudig online!

Offerte berekenen

CTAblokTom CTA blok mobiel Ben

Het maatwerk stuk staal is prima gemaakt!

Met hulp van een medewerker van Laseropmaat werd mijn gemaakte pdf file omgezet naar het vereiste formaat voor verwerking door de machine. Geleverd stuk staal voldeed volledig aan de verwachting zodat de bouwconstructie verder afgemaakt kan worden.

Bekijk meer reviews op Kiyoh

Zeer goede service, in de toekomst weten we zeker te vinden!

Handige online tool, en zeer goede service bij het checken van de tekeningen. Het enige jammere is de levertijd. maar denk de drukte wel voorzich spreekt. blijkbaar zijn wij niet de enige :)

Bekijk meer reviews op Kiyoh

Goede communicatie en een goede prijs.

Er is veel mogelijk onder 1 dak , waar veel andere alles hebben geautomatiseerd heb je hier nog persoonlijk contact als het nodig is als je er niet uit komt.

Bekijk meer reviews op Kiyoh

Heb je geen STEP of DXF bestand, maar wel de ideeën?

We zijn de moeilijksten niet! Ben helpt je graag verder. Ook met een schets of een idee in woorden komen wij eruit.

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met Ben via 0174 – 520 240.

* verplichte velden