Over Laser op Maat

LOM Laser op maat web 32 1

Laser op Maat is onderdeel van Van der Ende Aluminium Constructies waar ook Aluminium op Maat onder valt. Als constructiebedrijf bieden wij maatwerk oplossingen voor constructies en zetwerk. Vanwege deze werkzaamheden beschikken wij over een groot aantal bewerkingsmachines voor metalen, waarbij wij veelal gebruikmaken van aluminium.

Uit de praktijk bleek dat er veel vraag was naar maatwerk bewerkingen, ook veel vanuit particulieren, die wij met onze machines eenvoudig kunnen uitvoeren. Dus geen volledige constructies, maar delen daarvan of gewoon een los ‘iets’. In eerste instantie hebben wij daarvoor ‘Aluminium op Maat’ in het leven geroepen, wat inmiddels marktleider is in Nederland & België o.a. op het gebied van maatwerk aluminium platen en profielen.

Lasersnijden betaalbaar en voor iedereen!

Toen wij ons machinepark gingen uitbreiden met een fiber lasersnijmachine, hebben wij voor Laser op Maat vervolgens dezelfde weg bewandeld. Het doel hierbij was om het voor iedereen (particulieren en bedrijven) zo betaalbaar én zo eenvoudig mogelijk te maken om iets op maat te laten lasersnijden.

Hierbij is Laser op Maat dan ook het eerste bedrijf in de BeNeLux dat het mogelijk maakt om de prijs voor het lasersnijden direct via de website te laten berekenen. Het gemak hiervan (in slechts 4 stappen) en het zo laag mogelijk houden van de kosten, vormen de basis van Laser op Maat. Het assortiment van metalen is hiervoor ook uitgebreid, zodat voor elke toepassing een geschikte metaal beschikbaar is.

 

Persoonlijk contact

Door het contact daarbij zo laagdrempelig en persoonlijk mogelijk te houden, proberen wij niet alleen het maatwerk zo nauwkeurig en zo snel mogelijk af te leveren, maar ook de bijbehorende service zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bij vragen kunt u daarom altijd direct contact opnemen met Nico.

Wij hopen dat u veel plezier beleeft aan de dienst en het eindresultaat dat wij leveren!

LOM Team Nico

Nico Boers

Verkoper / Werkvoorbereider

LOM Team Ben

Ben Schellenboom

Verkoper / Werkvoorbereider

LOM Team Tom

Tom van Zijl

Productiemedewerker

LOM Team Laurens

Laurens van der Ende

Eigenaar

Ben jij opzoek naar een leuke, uitdagende en afwisselende baan?

Check hier onze vacature site!

 

Staat jouw baan er niet tussen? Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen!
Mail gerust je CV en motivatie brief naar info@aluminiumopmaat.nl

In slechts 4 stappen de kosten van het laten lasersnijden uitrekenen?

Heeft u een STEP of DXF bestand? Dan kunt u dat helemaal zelf! In slechts 4 stappen berekent u de offerte eenvoudig online!

Offerte berekenen

CTAblokTom CTA blok mobiel Ben

Heeft u geen STEP of DXF bestand, maar wel de ideeën?

Wij zijn de moeilijksten niet! Nico helpt u graag verder. Ook met een schets of een idee in woorden komen wij eruit.

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met Nico via 0174 – 520 240.

* verplichte velden