Metaal lasersnijden bij Laser op Maat

lasersnijden metaal header

Het lasersnijden van metaal is een breed begrip. Er zijn namelijk meerdere metaalsoorten die hieronder vallen. Bij Laser op Maat kunt u daarom kiezen uit een aantal verschillende metalen die wij standaard op voorraad hebben.

Hieronder vindt u een overzicht van deze metalen. Elk metaal heeft zijn unieke eigenschappen en uitstraling. Door daarop door te klikken, komt u hier meer over te weten. Afhankelijk van uw wensen en het soort toepassing, kunt u vervolgens kiezen welk metaal het best bij uw project past.

Heeft u hulp nodig bij uw keuze? Laat het ons dan gerust weten. Nico helpt u graag verder!

Bereken zelf de offerte in slechts 4 stappen

Heeft u al een STEP of DXF bestand van het ontwerp? Dan is de offerte in de volgende 4 stappen zo uitgerekend! Heeft u deze nog niet? Scroll dan verder naar beneden.

  1. Maak een account aan.
  2. Upload het STEP of DXF bestand.
  3. Kies het te gebruiken materiaal en de aantallen en zie direct de prijs.
  4. Bestellen!

Begin direct met stap 1…

Voldoet uw bestand aan onze eisen?
Controleer voor de zekerheid eerst onze aanleverspecificaties.

Geen STEP of DXF bestand? Ook dan helpen wij u graag verder.

Deze metalen kunnen wij voor u lasersnijden

Aluminium

Staal

RVS

Messing

Cortenstaal

Sendzimir

Hoe werkt het lasersnijden van metaal?

Lasersnijden is dé methode voor het zeer nauwkeurig en snel snijden van metalen plaatwerk. Dit geldt bij zowel grote als kleine aantallen, het ‘eenvoudig’ uitsnijden van een logo tot halffabricaten en complete eindproducten.

De maximale plaatafmeting die door ons hiermee bewerkt kan worden, is 3.000 mm x 1.500 mm. De maximale plaatdikte is afhankelijk van het gekozen metaal. Zo is dit bijvoorbeeld voor aluminium 15 mm, voor staal 15 mm en voor RVS 10 mm.

Met behulp van een laserstraal kunnen we platen eenvoudig van contouren en gatenpatronen voorzien. Dit proces gebeurt met uiterste precisie, zonder beschadigingen. De lasersnijmachine is eenvoudig in te stellen en daarom ook geschikt voor het snijden van kleinere aantallen. Met speciale software kan de plaatbewerking optimaal worden ingedeeld zodat weinig tot geen materiaal verloren gaat.

De capaciteit van onze lasersnijmachine is maximaal, waardoor wij ook enkelstuks tegen gunstige prijzen kunnen aanbieden. Daarom kunnen wij bij Laser op Maat zowel bedrijven als particulieren uitstekend op maat bedienen!

In slechts 4 stappen de kosten van het laten lasersnijden uitrekenen?

Heeft u een STEP of DXF bestand? Dan kunt u dat helemaal zelf! In slechts 4 stappen berekent u de offerte eenvoudig online!

Offerte berekenen

CTAblokTom CTA blok mobiel Ben

Heeft u geen STEP of DXF bestand, maar wel de ideeën?

Wij zijn de moeilijksten niet! Nico helpt u graag verder. Ook met een schets of een idee in woorden komen wij eruit.

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met Nico via 0174 – 520 240.

* verplichte velden