Metaal lasersnijden

lasersnijden metaal header

Het lasersnijden van metaal is een breed begrip. Er vallen namelijk meerdere metaalsoorten onder. Bij Laser op Maat kun je daarom kiezen uit een aantal verschillende metalen die wij standaard op voorraad hebben.

Hieronder vind je een overzicht van deze metalen. Elk metaal heeft zijn unieke eigenschappen en uitstraling. Door erop te klikken, kom je hier meer over te weten. Afhankelijk van je wensen en het soort toepassing, kun je vervolgens kiezen welk metaal het best bij jouw project past.

De levertijd voor het lasersnijden is standaard 6 werkdagen. Heeft het spoed? Laat het ons gerust weten. Dan kijken wij samen wat de beste en snelste optie is. Heeft het geen haast?  Dan wordt het lasersnijden zelfs goedkoper als je bij de opties voor een later moment kiest!

Heb je hulp nodig bij je metaal keuze? Laat het ons dan gerust weten. Ben helpt je graag verder!

 

Bereken zelf de offerte in slechts 4 stappen

Heb je al een STEP of DXF bestand van het ontwerp? Dan is de offerte in de volgende 4 stappen zo uitgerekend! Heb je deze nog niet? Scroll dan verder naar beneden.

  1. Maak een account aan.
  2. Upload het STEP of DXF bestand.
  3. Kies het te gebruiken materiaal en de aantallen en zie direct de prijs.
  4. Bestellen!

Begin direct met stap 1…

Voldoet je bestand aan onze eisen?
Controleer voor de zekerheid eerst onze aanleverspecificaties.

Geen STEP of DXF bestand? Ook dan helpen wij je graag verder.

Deze metalen kunnen we voor je lasersnijden

Aluminium

Staal

RVS

Messing

Cortenstaal

Sendzimir

Hoe werkt het lasersnijden van metaal?

Lasersnijden is dé methode voor het zeer nauwkeurig en snel snijden van metalen plaatwerk. Dit geldt bij zowel grote als kleine aantallen, het 'eenvoudig' uitsnijden van een logo tot halffabricaten en complete eindproducten.

De maximale plaatafmeting die door ons hiermee bewerkt kan worden, is 3.000 mm x 1.500 mm. De maximale plaatdikte is afhankelijk van het gekozen metaal. Zo is dit bijvoorbeeld voor aluminium 15 mm, voor staal 15 mm en voor RVS 10 mm.

Met behulp van een laserstraal kunnen we platen eenvoudig van contouren en gatenpatronen voorzien. Dit proces gebeurt met uiterste precisie, zonder beschadigingen. De lasersnijmachine is eenvoudig in te stellen en daarom ook geschikt voor het snijden van kleinere aantallen. Met speciale software kan de plaatbewerking optimaal worden ingedeeld zodat weinig tot geen materiaal verloren gaat.

De capaciteit van onze lasersnijmachine is maximaal, waardoor wij ook enkelstuks tegen gunstige prijzen kunnen aanbieden. Daarom kunnen wij bij Laser op Maat zowel bedrijven als particulieren uitstekend op maat bedienen!

In slechts 4 stappen de kosten van het laten lasersnijden uitrekenen?

Heb je een STEP of DXF bestand? Dan kun je dat helemaal zelf! In slechts 4 stappen bereken je de offerte eenvoudig online!

Offerte berekenen

CTAblokTom CTA blok mobiel Ben

Heb je geen STEP of DXF bestand, maar wel de ideeën?

We zijn de moeilijksten niet! Ben helpt je graag verder. Ook met een schets of een idee in woorden komen we eruit.

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met Ben via 0174 – 520 240.

* verplichte velden