Lasersnijden voor particulieren

lasersnijden online particulier

Ook als particulier kunt u gewoon gebruikmaken van onze dienst om 'iets' uit een metaal te laten lasersnijden. Dit komt omdat wij door onze werkwijze de kosten van het lasersnijden laag kunnen houden, waardoor dit ook voor particulieren aantrekkelijk blijft.

De fiber lasersnijmachine van Laser op Maat is namelijk snel ingesteld en de machine gaat bovendien ook razendsnel te werk. Dit gaat helemaal rap als u al beschikt over een digitaal ontwerp in een STEP- of DXF-bestand. In dat geval kunt u zelfs hieronder al direct online de prijs voor het lasersnijden berekenen.

Heeft u het ontwerp niet digitaal, maar wel uitgetekend of alleen een idee in woorden? Ook dan komen wij er samen met u uit! Onderaan deze pagina vindt u een formulier waar u een beschrijving kunt toevoegen en ook eventueel een schets kunt uploaden. In dat geval kunnen we de prijs niet digitaal laten berekenen, maar moeten we zelf even kijken wat de kosten zijn. Ook dan komen we natuurlijk snel bij u terug met een duidelijke prijs voor het lasersnijden!

Bereken zelf de offerte in slechts 4 stappen

Heeft u al een STEP of DXF bestand van het ontwerp? Dan is de offerte in de volgende 4 stappen zo uitgerekend! Heeft u deze nog niet? Scroll dan verder naar beneden.

  1. Maak een account aan.
  2. Upload het STEP of DXF bestand.
  3. Kies het te gebruiken materiaal en de aantallen en zie direct de prijs.
  4. Bestellen!

Begin direct met stap 1…

Voldoet uw bestand aan onze eisen?
Controleer voor de zekerheid eerst onze aanleverspecificaties.

Geen STEP of DXF bestand? Ook dan helpen wij u graag verder.

Keuze uit meerdere metalen

Als particulier (maar ook als bedrijf) heeft u bij Laser op Maat de keuze uit diverse metalen waar wij iets uit kunnen lasersnijden. Elk metaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen en uitstraling. Afhankelijk van de gewenste toepassing, uitstraling en budget, kunt u hier een keuze uit maken. U kunt kiezen uit:

Twijfelt u over het te kiezen metaal? Neem dat gerust contact op met Nico. Hij kan u alles vertellen over de voor- en nadelen per metaal en u ook adviseren over welke metalen het meest geschikt zijn om te lasersnijden voor uw toepassing. Maak hiervoor gebruik van het contactformulier of bel Nico op 0174 – 520 240.

Producten vervaardigd conform instructies van de consument (maatwerk) zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

In slechts 4 stappen de kosten van het laten lasersnijden uitrekenen?

Heeft u een STEP of DXF bestand? Dan kunt u dat helemaal zelf! In slechts 4 stappen berekent u de offerte eenvoudig online!

Offerte berekenen

CTAblokTom CTA blok mobiel Ben

Heeft u geen STEP of DXF bestand, maar wel de ideeën?

Wij zijn de moeilijksten niet! Nico helpt u graag verder. Ook met een schets of een idee in woorden komen wij eruit.

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op met Nico via 0174 – 520 240.

* verplichte velden